Úvodní stránka Company Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na NewBalanceStore.cz nám můžete důvěřovat

NewBalanceStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu NewBalanceStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Viz výhoda
Klady: Poměrně rychlé vyřízení objednávky.
Slabiny: nevím“
před 9 dny
„Klady: rychlost “
před 28 dny
„Přehlednost, rychlost, kvalita “
před 29 dny
„Klady: Objednáno z netu a do hodiny výzva k vyzvednutí.Neuvěřitelná rychlost :)!! “
před 61 dny
„bohužel jsem zboží vracel (nevhodná velikost), peníze vráceny bez problému “
před 62 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft

Příhlášení