Úvodní stránka Company Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na NewBalanceStore.cz nám můžete důvěřovat

NewBalanceStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu NewBalanceStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Klady: vše ok “
před 5 dny
„Klady: Rychlé dodání “
před 10 dny
„Naprosto doporučuji. Druhý den jsem měl boty doma
Klady: Rychlost dodání Výběr Cena “
před 12 dny
„Klady: Rychle dodani, velky vyber “
před 15 dny
„Problém je, že hodnocení se píše krátce po nákupu, problémy mohou přijít později. Obuv mě na levé noze nějak dře, doufám, že se to rozchodí, ale stejně se mě zdá, že levá bota je užší. Předešlé Hi Tec, měly ale stejný problém, to bych musel reklamovat dneska skoro všechno, doufám, že se to srovná. Nebo budou nějaké problémy.
Klady: Rychlé doručení zboží
Slabiny: Zatím nevím“
před 15 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft

Příhlášení