Úvodní stránka Company Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na NewBalanceStore.cz nám můžete důvěřovat

NewBalanceStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu NewBalanceStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Komunikace, vstřícnost, pohoda, okamžitá náprava problému ohledně fakturace. “
před 38 dny
„Klady: žádné zbytečné emaily, rychlé doručení! “
před 50 dny
„Rychle vyřízení. Bez problému. Potřeboval jsem výměnu bot za větší číslo, to proběhlo také bez jediného problému. “
před 60 dny
„Klady: Doprava bez větších problémů Zboží dorazilo v pořádku “
před 62 dny
„Klady: Bezproblémové vrácení uhrazené částky zpět na účet - při vrácení zboží. Na druhé straně faktury rovnou formulář k vyplnění pro případné vrácení/výměně zboží např. za větší číslo. “
před 67 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft

Příhlášení